tiistai 21. helmikuuta 2012

Tämmönen !!


Pitäisköhän sitä hommata tämmöinen pieni ihanuus? Voi olla kyllä, että tuohon meteliin olisi vaikeaa tottua. Mutta viehättää kyllä tuo läheisyyden tarve ja tuo iloinen elämän asenne.
Ihana !

4 kommenttia:

 1. I H A N A! <3<3<3

  Yksi ystäväni oli ihan tosissaan hommaamassa minipossua, kunnes hänelle selvisi, että poikasesta kasvaa isona suuri sika.. ;D

  Tuosta videosta tulee kyllä mieleen meidän Peppi. Vähän on pitkulaisempi tyyppi, mutta samanlainen mamman perässä kulkija ja halittelija. Meidän kolmeen westieen verrattuna Peppi on uskomattoman hellyydenkipeä ja kova viihtymään sylissä. Se ON suloista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Peppi onkin Essi. Ihan samat elkeet täällä. Se ero on ettei Essi kulje koko aikaa perässä, mutta sitä loputonta halittelu/rapsutusta. Sormet kuluu kohta ihan tumpeiksi. Varjon saa sen sijaan oikein hyvin Onnista. Ei edes vessaan pääse yksin. Onni on siis yhtä läheisriippuvainen kuin Peppi. Entinen mäykkypoikani oli välittömästi sylissä, kun sohvalle istui. Makasi sylissä ihan rötöpötkönä. Eipä siitä sitten tietenkään lähdetty mihinkään. Että vanhan tangon sanoin; mä orjas oon ja aina orjaksesi jään, vaan säälimään en pyydäkään.

   Poista
 2. Apua miten suloinen! :-) Mäkin voisin harkita jos tosiaan jäisi tuollaiseksi pikkuruiseksi ja ehkä olisi hankittava jonkinlaiset korvatulpatkin ;) Mutta mahdottoman söpö on kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vaan pysyis noin pienenä ja söpönä. Kiva löytää uusi blogissa kävijä. Mukava kun jätit viestin.

   Poista