maanantai 6. helmikuuta 2012

Aloitellaan

Ollaan Messisen kanssa siirtymässä tänne entisestä blogista. Samalla nimella jatketaan. Entisen blogin kirjoitukset säilyvät jos haluaa siellä käydä vilkuilemassa, mutta pikkuhiljaa ajan kuluessa siirtelen varmaan sitten tänne kaikki tarpeelliset tärkeät tiedot. Entinen blogi jääköön sitten muistoihin.
Toivon, että asioiden lisääminen (linkit,kuvat ym.) on tänne helpompaa kuin entiseen.
Mutta vielä olemme alkutekijöissä. uudet aatokset ja jutut laitan nyt kumminkin sitten jo tänne. Tervetuloa Messisen ja Liftarin matkaan.
Jos ihmettelette mistä tuo liftari, se tulee Don Adams:in kirjasta. Kirja on minusta ihan hillitön ja ehkäpä jotenkin koen olevani täällä elämäni liftarina matkalla milloin minnekin. Kuljetaan Messisen kanssa kaikenklaisilla poluilla, koetaan sitä ja tätä sekä tavataan mielenkiintoisia ihmisiä. Ja kenenkäs muun kanssa kulkisinkaan kuin tuon rakkaan pörrönaamani kanssa, onhan hän minun sieluni kumppani. Tämän ymmärtävät varmaan kaikki koiraihmiset, muilla ei ole hajuakaan mistä puhun. :)
Palaillaan.

5 kommenttia:

 1. Paljon Onnea "uudelle" blogille! <3 Tai ainakin osoitteelle.. Toivottavasti Blogger kohtelee Sinua (ja Messistä) hyvin. Ainahan se ei ihan hirveän hyvin suostu tekemään kaikkea, mitä siltä "pyytää", mutta toivon silti teille onnellista ja pitkää yhteistä taivalta! :)

  Essille sata suukkoa!

  PS. NIIIIN totta - "Ja kenenkäs muun kanssa kulkisinkaan kuin tuon rakkaan pörrönaamani kanssa, onhan hän minun sieluni kumppani. Tämän ymmärtävät varmaan kaikki koiraihmiset, muilla ei ole hajuakaan mistä puhun."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin kirsotusvihreenkin tuossa tekstissäni. Mutta ehkä tuo kaikenklaisilla menee vaiks ihan turkulaisuuden piikkiin. Että en viitti korjatakaan.
   Hui ! Sata suukkoa ! Annetaan mielihyvin, mutta pätkissä. Kun Messinen ei varmaan niin kauan suostu suukoteltavana olemaan. Tai ehkä,jos siihen yhdistää massurapsutusta.
   Terveisiä Rillaselle ja Peppiselle <3<3<3<3

   Poista
 2. Onnea uudelle alulle! Itse olen ollut tyytyväinen Bloggerin tarjontaan. Aikansa vaatii kylläkin monen toiminnan opetteleminen, mutta se pitää aivosolut virkeinä eli kannattaa ottaa ilmaisena terapiana se. Jos tarviit jotain konkreettista neuvoa blogin hallintaan, niin kysele, olen (liiankin) innokas auttamaan, vaikka ei pyydettäisikään.
  Terveisiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos avuntarjouksesta. Varmasti tulee kysyttävää, teen sen sitten siellä sähköpostimaailmassa. Otan vastaan vinkkejä mitä kannattaa tehdä ihan vaikka nyt jo. Että postaile toki <3,. Kaikki neuvot otetaan kiitollisena vastaan.
   Terkkuja Vilille.

   Poista
 3. Olen miettinyt itsekin samaa, että tällä blogspotilla voisi olla helpompi pitää blogia ja ilme on niin paljon hienompi! Tsemppiä uuden opetteluun :)

  VastaaPoista