torstai 7. helmikuuta 2013

Monta käyttöö !!

Tuli hauska valokuva tyttäreltä. Kuten huomaa, Onnilla on monta funktiota.  Vai mitäs mieltä ootte.


No mites sitä muuten näkis ulos ikkunasta, jos on pieni parsonityttö.

Vaikka linnut pitävät jo melkoista konserttia , niin lunta vain tupruttelee lisää. Onneksi kovimmat pakkaset taitavat olla jo eletty. Nytkin lämpötila on nollassa. Viikonloppuna mies otti ja kaatui suoraan jään päälle selälleen, kun tennarit lähti alta. Selkä ruhjeilla, onneksi luita ei menny poikki, mutta viikko siaraslomaa. Ja kaikki kardinaalivirheet tuli tehtyä siinäkin kaatumisessa. On se kumma miten ei sitä osaa toimia tarpeeksi nopeasti itse, että olisi voinut estää tuonkin kaatumisen.
Minulla nimittäin oli kunnon kengät jalassa, niin sanotut jääörkit eli Ice bug- lenkkarit.
 Niiden pohjassa on hiilikuitunastat, jotka oivallisesti tarttuvat kiinni jäiseenkin pintaan. Mies osti omasta mielestään myös hyvät lenkkarit. Mutta minusta ei sellaiset kumiset  "nastat" mihinkään auta ja sehän tuli nyt todistettua. Sekin on aika hauska juttu muuten, että nainen jos on kotona sairiksella, ei hän pitkästy. Mies on kotona päivän ja haikailee töihin, kun on kuulemma aika niin tavattoman pitkä. Mitä ihmettä hän aikonee sitten eläkkeellä puuhailla?? Minulla ei kyllä tule aika silloinkaan pitkäksi. Miehillä ilmeisesti sitten ole niin harrastuksia kuten naisilla. Tiedä häntä. Erilaisia kyllä totisesti olemme ja todennäköisesti hyvä niin.

Essi löysi taannoin iskän komerosta jotain jännää. Ja aikansa vonkailtuaan sitä, iskä sitten heltyi sen hänelle antamaan.

Essi ja  "Aslak-lapinkoira"

Kannattaa siis olla hurmaajatar. Lennu- parka on jäänyt kakkoseksi ja Aslak- parkaa retuutetaan innolla. Sekä Lennu että Aslak ovat vähän semmoisia  K18-leluja. Muutama videokin todisteeksi löytyy. Taidan silti olla laittamatta niitä tähän ettei meiän rinsessasta tule käsitystä roisi-Reettana. Kieltämättä hän on aika huvittavan näköinen riehuessaan Aslakin selässä.

Tähän loppuun tällä kertaa muutama kuva.

Kuten huomaatte, pieni auringonkajo hangella on vihje keväästä. Essi kuuntelee lintujen lauleskelua.

Ja meillähän sitten aamukahvi on tosi tärkeä juttu. Ja taitaa vaikutuskin olla yhtä dramaattinen.

Eipä muuta tällä kertaa. Puss och kram ja pitäkäähän huolta itsestänne.
Rakastaaka rekkujanne !! Ja rakastattehan te, kuten minäkin. Ihan hulluuteen asti, luulen mä. itseni kohdalla myös tiedän.

Mukavaa viikonloppua !!
                            

                            
                          

5 kommenttia:

 1. Hauska kuva :D Reilu kaveri Onnimonninen, kun auttaa kaveria.

  Paranemisia miehelle, onneksi ei mennyt luita poikki. Nyt on vaarallisen liukasta, hui!

  Meillä mies saa esim päivät kulumaan tekemättä mitään, mutta minäpä reippaana tyttönä jätän pikku tehtävälistan ja hyvin on ne hoitanut :)

  puss och kram ♥

  VastaaPoista
 2. Hauska "auta kaveria"-systeemi tyttären koiruuksilla. Ei oo nuo urokset turhanpäiväisiä, ei neli- eikä kaksijalkaisina. :) eli kaikella tarkoituksensa.
  Vai että pelkäät rinsessan maineen puolesta, hyvä se on, että suojelet pientä roisi-Reettaa, maailma on paha, jos sikseen tulee. ♥
  Kuule, tuossa jäälle kaatumisessa on pahinta, jos lyö päänsä jäähän. Minulle on kerran aikuisiällä niin käynyt ja tuntui tosi pelottavalta, ois voinut vaikka saada aivoverenvuodon ja kuolla seurauksiin. Siitä lähtien on aina ollut mielessä, että pitäis sitoa tyyny takaraivolle talvella... Oli onnea miehellä matkassa, että säilyi suhtkoht ehjänä.

  VastaaPoista
 3. Hihhihhih, ihana kuva Onnisesta apujakkarana! :D:D

  Ou-nou, kaatuminen ON vaarallista! Onneksi, onneksi ei käynyt sentään pahemmin. <3

  Heheh, olen huomannut viime aikoina, että koirilla tuntuu olevan suht paljon noita K-18 kavereita.. ;D Meillähän tytöt kiipeävät sujuvasti toistensa selkään ja Peppi lisäksi käyttää minun tai miehen kättä tarvittaessa K-18 puuhiinsa. Eikä siinä mitään, mutta nylkytyksen lisäksi hän tykkää purra kättä erittäin kivuliaasti. Että, jos teiltä löytyy roisi-Reetta, niin tällä majailee SM-Peppi. Nice.. :D:D

  Terkkuja sinne teille kaikille meiltä kaikilta! Puss o. kram <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahhhaahhhaaaa, SM-Peppi....hihihihihiiiiiiii. Ymmärrän jos kätesi on laastareissa, selvisi syy siihen. Juu meiän roisi-Reetta ei tuu lähellekään meitä K18-aatoksissa. Lennusta ja Aslakista otetaan aina kunnon hammasote niskasta, meistä ei sais, että siinä varmaan syy.
   Tiuku hyppii Onnin selässä, että muukin käyttö Onnilla on kuin jakkara. Onni taas puolestaan asettuu viereen nojailemaan ja huokailee, räpyttää silmiään ja lopulta romahtaa syliin "silitä mua iha mist vaa". Ainoa kenen kättä Onni joskus yrittää tassujensa väliin on ....hihihiiii isäntä. Ei kai Onni vaa oo niitä poikiii :)
   Viikonloppuja <3
   PS. Myö ootellaa, tiiät kyllä.

   Poista