torstai 25. heinäkuuta 2013

Muistiaisia


Tällainen ihanuus on ilmestynyt katukuvaan täällä. Jakokaappeja kadun varsilla on maalattu erilaisilla aiheilla ja nyt on yhdelle kadulle keskustaan ilmestynyt tämä. Aivan mahtavaa, että noita harmaita ikävännäköisiä kaappeja kaunistetaan maisemoinnilla. Tätä on tehty jo useampi vuosi ja hämmästyttävän rauhassa ovat saaneet myös olla töhrijöiltä.
Ja sitten niitä varsinaisia muistiaisia tuulisten poikien eli  Tuiskun ja myrskyn innoittamina.Tässä Essi pikkuisena

Ja siskonsa Tiuku myös , huomaa Tiukun korvat.


Onni, eikö olekin ihanat leuat

Tiuku käänsi korvansa pystyyn hampaiden tullessa. Ja siihen jäivät. Mutta Tiuku ei olisi Tiuku ilman näitä kkorvia.


Essistä ja Onnista tuli näin söpöjä aikuisina. Ja huomattavasti Tiukua pörröisempiä. Hassua ajatella, että Tiuku on Essin sisko, kun ovat niin erinäköisiä tyypiltään. Mutta parsoneita kaikki tyyni. Parsonpentueessa voi olla sekä sileämpää karvoitusta ja tätä pörrökania.
Essi on kuin ilmetty äitinsä ja Tiuku tullut taas isäänsä. Onnilla on eri äiti, eli Essin ja Tiukun äidin, Donnan ensimmäisestä pentueesta oleva Milli. Sukupuuta jos kertoisi Ovat Pardonnas Sweet Esmeralda eli Essi ja Pardonnas Tinkerbell eli Tiuku Mojovan Madonnan(Donna) ja Gwragged Dawns Four Wheeler (Tarmo) tyttäriä.
Pardonnas Porthos eli Onni on siis Pardonnas Athenen eli Millin ja Jacksonvilles Glenin eli Klenin poika.
Tytöt täyttävät tänä vuonna marraskuussa 7 vuotta jo. Aika menee kuin siivillä, liian nopeasti.

Tämmöistä tällä kertaa. Palaillaan.

Puss och kram. Haleja rekuillenne ja voikaa hyvin.

6 kommenttia:

 1. Suloisia kaikki ja tosiaan jännä juttu, kun sisarukset voi olla niin eri näköisiä! Mukavaa helleviikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin kumma juttu. Essin sisaruksista yksikään ei ole niin pörrökani kuin hän. Ja Tiukuhan on ihan isäänsä tullut niin karvaltaan kuin rakenteeltaankin. Essi on kantikas kuten äiteensä.
   Hellettä piisaa. En itse niin välittäisi, mulle riittäis siinä parinkymmenen asteen tuntumilla .
   Terkkuja laumalle, varsinkin ihanalle Lunalle, oikea kaunotar.

   Poista
 2. Ihkuja beibejä! ja kiva tuo jakokaapin kuva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Täällä on ollut jo useampana vuonna projektina maalata ikävän harmaat jakokaapit joillain kuvilla. Niitä ovat maalanneet taideopiskelijat,sunnuntaimaalarit ja harrastajamaalarit. Ne ovat minusta aivan ihania ja kaunistava katukuvaa. Ja ihmeen hyvin ovat saaneet olla töhryiltä rauhassa.
   Jaksamisia sinne ja iso hali <3

   Poista
 3. Kyllä tykätään kattella ja ihailla näitä kuvia. Ei kyllästytä yhtään. Tytöt on söpöi ja Onni komee. Kyä ootte oikeen valioyksilöitä. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää huamasi et teil oli kyläs käyny melkest samannäköne tyttö ku määki. Ja pusuteltuki sitä oltti. Voisim melkest olla mustis.
   Kiitoksii vaa kehuist, ne otetaa vasta semmosel vaatimattomuurel, ku äipäm miälest se kaunista viäl entisestäs. Se joku semmone kylmä kahvi o kuulemma toine konsti. En tiä sit mitä se o.
   Pusun saisitte, jos tänne tulisitte, mut Onnin ei parane tääl sillo olla. Se nimittäin on tosi mustis mun ja Tiukun päält. Ärripurri sillon suarastas.
   Terkkui sin vaa komiat pojat. Mult ja äipält.

   Poista