torstai 28. maaliskuuta 2013

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ

Oikein aurinkoista pääsiäistä kaikille. Me matkaamme pikkuiselle lomalle pääkaupunkiseudulle. Tyttären luokse mennään, kun on jo niin ikävä, vaikka joka päivä soitellaan. Vaan ei se ole soittaminen sama kuin hali.
Saapi nähdä miten "ilahtuneita" koiruudet ovat jälleennäkemisestä.  Onnista on tullut teinari. "Mä en kato välitä, mä oon cool. Ja likat on naurettavii ja mummi ihan naurettava ja äippä ihan sikanaurettava ja toi kerpsukka (lue Tiuku) on ihan dorka-naurettava. Mä oon niin cool ". Tämmöisestä tietysti on Tiuku sydänjuuriaan myöten loukkaantunut. Nyt sitten pakkaa pikkuisen ajan sekoitetaan Essillä. Saa nähdä miten suhtautuu Essi. Onko kolmen kopla vielä kopla ? Toivottavasti. Ja juuri siksi tämä reissu onkin paikallaan. Kesällä alkaa heillä putkiremontti tässä asunnossa ja Tiuku sekä Onni saapuvat taas mummilaan hoiviin.Jostain syystä nää suloisuudet yhdistetään pääsiäiseen. Aika hassua, sillä eihän nämä muni. Ja kuitenkin pääsiäinen on pullollaan pupusia ja munia. tämä on ainakin niin suloinen, että syliin ottaisin ja paijaisin.........jos en olisi niin vietävän allerginen näille.


Ensi viikolla sitten taas töihin, kuten huomaatte. tiistaina on varmaan just tämmönen fiilis. tulossa on taas kehityskeskustelut, resursseista käygään polemiikkia (=lisää työtä vaan kyl se jaksaa). Aamukampaa eläkkeelle lähtöön jo kehiteltäis, mutta siihen on kuitenkin vielä muutama vuosi. Huoh !!!

Mutta voikaapas hyvin ja iloista Pääsiäistä nyt ennen kaikkea. Toivotaan aurinkoa ja plussasäätä. Eikä suklaakaan oo pahitteeksi.
Palaillaan Puss och kram. Rekuille isot halit.

3 kommenttia:

 1. Hyviä pääsiäisen pyhiä ja onnellista töihinpaluuta! ♥

  VastaaPoista
 2. Iloista pääsiäistä teille kaikille :) Peukut pystyssä, että koirat tulevat juttuun ja suuremmilta kahakoilta selvitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tulivat toimeen. Ihan kuin ei ois erossa olleetkaan. Tää tietysti tietää ihan hyvää kesälle, kun kolmikko on taas koossa kesän putkiremppaa paossa.
   Terkkuja sinne paljon.

   Poista