keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Vieraita

Meilläpä kävi vieraita viikonlopulla. Anna kävi koiriensa kanssa lenksulla meidän luonamme. Eli lopultakin näin livenä Lunan, jota olen ihaillut jo kauan. Ja mukana olivat myös Nemo ja Nuga tietysti. (blogi löytyy tuolta sivupalkista koirien nimillä)
Essi tykästyi oikein tuohon gentlemanniin eli Nemoon, joka oli kävelyllä kanssamme. Ja Nemohan oli tietysti oikea herrasmies. Essi näytti parhaat puolensa. Jos neidin pään päällä olisi leijunut puhekupla, siinä olisi varmasti ollut teksti:"Kato, täs on mun tassut katokatokato. Ja tässä nassu katokatokato....Enks ookkin ihana,äiti on sanonu!!" Ja Nemohan katsoi.
Sitten tapasin myös Nugan, aivan ihana poju. Mutta temperamentikkaampi poika, josta Essi myös tuntui tykkäävän. Lunaa katseltiinkin sitten pienen etäisyyden päästä, sillä mehän olimme tulleet Lunan reviirille eli pojat kuuluivat Lunalle. Mutta kyllä vetäisin henkeäni, kun tuo kaunotar autosta tuli. Oli pakko käydä rapsuttelemassa ja suukottamassa, sillä hän on aivan ihana.
 Luna on kuvissa kaunis suurine silmineen, mutta se sielukkuus tulee konkreettiseksi vasta kun hänet näkee. Pehmeää, kaunista ja siroa. Upea tyttö kerrassaan. Harmitti niin riivatusti etten siinä tohkeissani älynnyt ottaa muutamaa kuvaa kännykällä heistä, sillä digikamerani on sen verran uusi tuttavuus, että kuvat valottuivat liikaa. Ehkä Picasa korjaa. Mutta Anna sai otettua Essistä muutaman aivan ihanan kuvan. Ne ovat hänen blogissaan nähtävillä, mutta kaappasin tähän yhden.


1 kommentti:

  1. WAU, olipa tosiaan Anna napannut upeita kuvia Essistä! Vaikka, miten noin kertakaikkisen suloisesta ihanuudesta voisi muunlaisia kuvia saadakkaan! <3

    Terkkuja sinne kovasti teille kaikille ja Messiselle paaaaljon suukkoja! <3 Puss&kram <3

    VastaaPoista