torstai 27. marraskuuta 2014

8v. ja muuta kin


Meidän ihanat tytöt täyttivät maanantaina 8v. Essi on syntynyt illalla seitsemän jälkeen 24.11 ja  Tiuku puolen yön jälkeen . Mutta koska koko pentue kirjataan sille päivälle jolloin ensimmäinen pikkupeto putkahtaa maailmaan, niin on Tiukunkin synttäri 24 päivä.


Essi sai synttärilahjaksi jonkun sortin vatsapöpön tai sitten vanha gastriitti uusiutui. Niin tai näin ellillä käytiin ja vatsalääkkeitä tuli. Essillä oli kipuja vatsassa selkeästi, mutta ne helpottivat sitten lääkityksen jälkeen. Nyt seurataan tilannetta tämä päivä ja uusi käynti ellille, jos kipukohtaus uusiutuu.

Essi saa happosalpaajaa eli esim. Losec 10mg yksi tabletti päivässä. Lisänä voi antaa Antepsinia jos siltä tuntuu. Näin yön valvoneena vatsansilityksen kera, tuntuu todellakin siltä, että Antepsinia menee. Viime yönä  se Essiä helpotti. Sainkin unta juuri kun kello soitti. Tämän päivän työsaldo on varmaan huomisen korjattavaa. Ja jos ensi yö sujuu samaan malliin, ei suusta juuri tipahtele järjellisiä asioita. Mies kuorsasi kyllä lahjakkaasti, häntä ei häirinnyt mikään. Minä olen huolesta ihan sekaisin. Kestän omat sairauteni vaan en muiden. Ja Essi kun on pikkuinen, niin en kestä yhtään hänen kärsimyksiään. Niihin on löydettävä lääkkeet heti eikä huomenna


Tuli otettua selfie tänä aamuna.


Palaillaan. Puss och kram.

6 kommenttia:

 1. Onnittelut tyttösille! <3 Voi kuinka ikävää vaivaa ja vielä synttäreiden aikaan :/ Tiedän tunteen, kun on valvonut koiran kanssa yön tai pari... Toivotaan, että Essi paranee pian ja saat jo ensi yönä täydet unet. Tsemppihali <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänkjuu Anna. Viime yö meni jo ihan kivasti eli nukkua posotettiin kaikki. Losec ja Antepsein ainakin nyt toistaiseksi rauhoittivat massun ja se tuttu oma ruoka pienempinä annoksina. Kovempi vahtiminen taitaa tulla tuosta isännästä ettei anna Essille mitään luvatonta. Essi on vietävän kova kerjäämään ja osaa olla oikein suloisen näköinen kerjätessään.

   Poista
 2. Onnittelut tyttösille, 8v on jo komea ikä, vähän niin kuin keski-ikä.
  Voih, kuinka osaan samaistua sinuun tuossa koiran sairastelussa. Sitä tekisi ja antaisi mitä tahansa siitä, jos se oma karvaturri ei vaan sairastuisi. Eikä koira osaa sanoin kuvata, miltä tuntuu, miten ja missä sattuu eli kaikki on arvattava, yritettävä lukea koiraa ja ymmärtää.
  Terveyttä Essille ja hyvät yöunet teille molemmille! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne. Me ollaan samiksia monessa asiassa.
   Annalle jo vastasinkin tuossa, että viime yö oli jo parempi. Nyt vaan edetään sitten arjessa näillä tiukemmilla säännöillä. Neitiä laihdutetaan tässä samalla. Siitä sitten lähdetään myös nostamaan kuntoa ja sen semmoista. Ehkä vielä käydään jossain mutkassa ellillä tekemässä yleistarkastus ja suunnitelmat miten jatketaan ruuassa ja kaikessa muussa.
   kyl se taas tästä. Terkkuja sinne Wuppelaan.

   Poista
 3. Ihan pikkasen repeiltiin tosta sun selfiestä. Aivan hulvaton.

  Mut hei Essi, onnee sulle Kaunotar meiltä Kulkureilta ja muiskuja kanssa. Tule pian terveeks.

  VastaaPoista
 4. Meleko kommee kuva tuo viiminen :D
  Myöhästynneet onnittelut typyköelle! <3 Ja Essille pikasta paranemista. Mahavaevat on kurjia pittee.
  Toevottavasti kippeet helepottaa. Ja suatta koko sakki muata yöt raahassa.

  VastaaPoista