tiistai 19. tammikuuta 2016

Talvea talvea grrr.....

Juu , ei tykätä talvesta. On se niin turhauttavaa, kun lenkille lähtiessä saa turjustaa itsensä päälle michelin-ukko vaatteet ja koiralle saman verran. Ulkona on kuminkin niin kylmä, ettei Messinen sitten suostu kuin korttelin verran tallustamaan.
Onneksi nyt on ollut välissä päiviä jolloin pakkasasteet on olleet siedettävässä lukemassa. Talvi ! Huoh !!!!
Jos lehtiin on uskomista niin kevät tulisi aikaisin. Nähtäväksi jää.


Kolmikko hajosi loppiaisen jälkeen osiin kokoontuakseen jälleen tammikuun viimeisenä päivänä yhteen, taas pitemmäksi aikaa. Kyllä onkin ollut ikävä. ja minusta Messinenkin on ollut vähän hukassa ittensä kanssa, kun kaverit ovat olleet poissa,. Tyttären työprojektit ja koulun loppusuora vievät taas e3nergiaa ja aikaa niin, että koirien on parempi olla mummilassa. Meidän elämä kun on niin tasaista rytmiltään. Lue = tylsää siis. Jotain pitää kevään aikana keksiä, että saa kaikki ideat pääkopasta myös ulos tekemisiksi.


Tämä postaus on nyt vain tämmöinen pikapostaus. Halusin tuon joulukuvan pois tuosta.
Paremmalla ajalla pohditaan sitten enemmän juttuja. Tätä blogiakin pitää uudistaa. No , näette sitten , miten se tapahtuu.


Palaillaan ja halirapsut rekuillenne <3

2 kommenttia:

  1. Täällä Turun suunnalla kelit on ollut siedettävät. Pakkanen on siinä 15 asteen tietämissä ja meidän Ekaa ei kelit haittaa. Vauhtia riittää ja tuntuu oikein nauttivan kun on viileää ja lunta. Joten itsekään ei uskalla näyttää michelin-ukolta tai on kotiin palatessa aivan hiestä märkä.

    VastaaPoista
  2. Eiköhän pahin ole talven suhteen voitettu. Ainakin auringon määrä lisääntyy päivä päivälta. Onhan sekin jo jotakin.
    Olet vissiin syntynyt väärään maahan, kun et sitten ollenkaan tykkää lumesta/talvesta. Haikara on tainnut viedä vauvat vääriin osoitteisiin, kukahan on sinun sijaasi viety jonnekin Karibialle kaipaamaan pohjoisen lunta ja pakkasta...

    VastaaPoista