tiistai 6. joulukuuta 2016

Hyvää itsenäisyyspäivää

Aikaa on taas kulunut, olemme jo itsenäisyyspäivässä ja joulu on tuossa tuokiossa. En tiedä olenko minään vuonna ollut joulun kanssa näin myöhässä. Ja onko mistään joulusta tullut näin köyhän tuntuinen. Kiitos vaan hallitus ihan kaikesta, kuten nyt siitä viimeisestä isosta 8 euron palkankorotuksesta. 

Meillä on sairasteltu oikein urakalla. Tiuku aloitti sen kunnon anaalivaivalla. Piti nesteyttää, koska neiti ei suostunut syömään mitää vuorokauteen eikä myöskään juoman. Antibioottikuurille pistettiin neiti illan ellillä istumisen jälkeen. Onneksi verikokeet olivat kaikki kunnossa. 
Seuraavana päivänä kotiin tullessa oli lattia täynnä oksennusläikkiä ja Onni huonossa hapessa. Ja taas vietettiin ilta ellillä istuen. Onni on haimapotilas ja huoli oli todella kova . Verikokeet oli kuitenkin hyvät, mutta haiman tilannetta varten ja että saataisiin varmuus tilanteesta lähetettiin näytteet ulkolabraan. Emme siis saaneet siihen kohtaan antibiootteja. Oli siis tiistai ja jouduimme kitumaan syömättömän koiran kanssa torstaihin saakka. Sillä välin nesteytimme klinikan nesteytyksen jatkoksi Onnia pakolla itse. Ja minä aloin antaa niin nutrigel plussaa kuin kanalientäkin, jotta poju saataisiin kuntoon. Torstaina saimme antibiootikuurin, tai oikeammin kaksi. Vatsaa varten ja haimaa varten, elli kun ei ollut varma kummasta oli kyse. Itse olen sitä mieltä, että olisipa antanut ne jo tiistaina niin olisimme päässeet taudin päälle aiemmin. 
No , Onni on palannut Onniksi ja se ihana Onnin ruokahuuto on palannut takaisin. Onni siis kitisee ruokaansa kun ei malta odottaa sitä. Voitte kuvitella kuinka se on ollut paras musiikkikipale tällä viikolla ja viikonloppuna.

Onni rentoutuu <3.

Sinne vilahti eurot poikinensa klinikan tilille ja huakasin jälleen kerran, että onpas onni kun on vakuutukset. Rahalla ei voi mitata sitä, että saa murunsa kuntoon. Mutta kyllähän näillä klinikoilla hinnat on aika ylimitoitetut minusta. Kun vertaa esim. saksan hintoihin niin summat täällä ovat tähtitieteelliset. Siitäkin huolimatta , että tässäkin kaupungissa kilpailua on asemien kesken.

Elämä on. Perheenjäsen on perheenjäsen, täysverisesti. Ei käy edes mielessäkään ettei heitä hoidettaisi, kun tarve on. Kaikki muu on toissijaista, heidän hyvinvointinsa ei.

Hyvää joulunaikaa kumminkin kaikille. Toivotaan ensi vuodesta kaikin puolin parempaa, vaikka maailma nyt kuohuukin ja ikäviäkin asioita sattuu. Yritetään antaa hyvän kiertää eikä lannistuta. 

Rakkautta rekuillenne, hellyyttä ja hyvää mieltä.

2 kommenttia:

  1. Kun tapahtuu, tapahtuu kunnolla. Kuten teillä.
    Onneksi nyt kaikki on taas hyvin päin.
    Mitäs luulet, olisiko Tiukun sairastuminen aiheuttanut myötelämisreaktion Onnille eli sairastui huolesta/stressistä, kun sisko voi huonosti?

    VastaaPoista
  2. Voi olla näinkin, mutta luulen ennemminkin että tais olla samaa mahapöpöä tai muuta vastaavaa.
    Onneksi se on nyt förbi eli ohi ja nyt ollaan menty taas hyvillä meiningeillä eteenpäin.
    Ihmisiä kaatuu ympärillä myös koko ajan flunssaan, vatsatautiin ja herra ties mihin aavikkorottatauteihin. Yritän pysyä pinnalla sillä ei ole varaa kuukahtaa sairasvuoteelle näin joulun alla.

    VastaaPoista