perjantai 21. joulukuuta 2012

HYVÄÄ JOULUA

Romaniasta tuli tieto, että joulupaketti oli tullut perille. Jeeee, koiruille herkkuja jouluna. Kylläpäs tuli hyvä mieli.
Joulu olkoon mielenrauhaa, yhdessäoloa kyljessä kiinni se oma karvatassu. Olkoon se myös yhdessäolon aikaa vaikka pelejä pelaten ja mutustellen jotain hyvää, kunhan muistaa namipalan livauttaa rekullekin. Olkoon se tepastelua ulkona karvakaverin kanssa ja iloita hänen nautinnollisesta ulkoilustaan.
Olkoon se myös hyvä ajatus lähimmäiselle ja hyvän kierrättämistä, myös ensi vuonna. Antakoon hyvä jouluntunne myös voimia ensi vuonnakin kannatella käsillään niitä, joilta välillä voimat uupuu. Ja antakoon se ymmärryksen joulun perimmäisestä sanomasta; rakasta, välitä ja vaali elämää.
Onnelista ja mukavaa vuotta 2013.Palaillaan. Mutta vasta joulun jälkeen.

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että sait tiedon paketin perille menemisestä.

  Onnellista, rauhallista ja rentouttavaa joulua koko ihanalle perheelle ♥

  VastaaPoista
 2. Onnea oli paketilla matkassa, että perille päätyi, hienoa.
  Rauhallista joulunaikaa toivotamme me Vilin kanssa teille sinne Essilään!

  VastaaPoista
 3. Leppoisaa ja ihanaa joulunaikaa teille <3

  VastaaPoista
 4. Mäkin sain viestin koiratarhalta, että Bobitan paketti oli mennyt perille. Hieno homma! Nyt saa koirat siellä(kin) vähän herkutella joulun kunniaksi.

  Teille ihanille toivotan oikein rentouttavaa ja leppoisaa joulua sekä kaikkea hyvää uudelle vuodelle! <3<3<3 Essille joulusuukot meiltä kaikilta! <3

  VastaaPoista