keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulukortti ja paketti

Koirakamuilla on facebookissa joulukalenteri. Mekin pääsimme siihen ja tosi kauniin kalenteriluukun oli Mervi tehnyt Essistä. Runo oli kuulemma minulle, mutta kyllä se sopii Essillekin ja oikeasti se on tarkoitettu ihan kaikille. runon sanoma on kaunis. Tuli ihan pala kurkkuun , kun sitä luin.
Nämä koirakamujen naiset ovat niin lämminsydämisiä ihmisiä. Hyvää jooulua teille Mervi ja Riikka, jotka niin väsymättä jaksatte puuhata.

Koirakamuille lähti myös kirppistavaraa, jonka Marika kuljetti Tampereelle sinne mennessään. Se on näissä kamu-naisissa niin ihanaa, kun he ovat niin vilpittömästi mukana puuhaamassa. Tiinan pitämälle kirppispöydälle päätyivät nuo varastostani kokoamat sisustustavarat. Samoin kuin työkavereiltani Merjalta  ja Eevalta saamani tavarat. Ja lyhyessä ajassa myytiin nuo tavarat, tuotto Koirakamujen työhön eli Romanian koirien hyväksi menevät saadut rahat. Kaikille heille kiitos tästä avusta, arjen enkeleitä olette kaikki.

Tänään lähtee myös Romaniaan Adinalle, jonka hoivissa on kummikoirani Negruta, joulupaketti. Ostin raksuruokapusseja ja pihvilihatikkuja sekä purkkiruokaa pakettiin koirille jouluhyväksi. Mukaan laitoin myös Fazerin sinistä suklaata muutaman levyn Mervin vinkistä. He kuulemma pitävät siitä kovasti. Lisäksi laitoin joulunpunaisen fleecehuovan, jonka he voivat joko pitää itse tai antaa koirille, miten vain haluavat. Saa nyt nähdä sitten mitä tuo 8 kg:n paketti maksaa. Mervin neuvojen mukaan se on teipattu yltäpäältä ja ympäriltä, teipin alla on molemmilla puolilla Adinan nimi ja osoite. Eli jos pakettikortti irtoaa, osoite säilyy. Paketti on myös sen kokoinen ettei sitä niin vaan varastella, kuulemma pienet paketit eivät aina mene perille vaan mystisesti katoavat matkalla. ei luulisi, että kukaan mitään koiranruualla tekee jollei koiraa ole.

Tässä lopuksi tuo joulukalenteriluukun kortti toivottamaan teille kaikille hyvää joulua ja joulumieltä. Haleja rekuillenne ja hyvää sekä rentouttavaa joulunaikaa koko perheillenne täältä Essilästä näillä kortin sanoilla.Palaillaan
Puss och kram <3

6 kommenttia:

 1. Olematonta hattuani nostan minäkin noille ahkerille ja uhrautuville naisille, niin Suomessa kuin siellä Romaniassa. Aivan ihanaa, enkeleitä, onko heitä, onhan heitä, sitä pitää vaan osata nähdä heitä, enkeleitä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea kuvitella sunhun jotain olematonta. Olet niin elämässä kiinni oleva ja maukas immeinen. Ja arjen enkeli olet sinäkin, Vilistä on pidetty niin hyvää huolta ja muitakin hoitolaisia on sinulla ollut samassa hyvässä hoidossa. Jos se ei ole enkelismiä niin mikä sitte??
   Onhan niitä enkeleitä, pieniä ja suurempia, kirkkaita ja huomaamattomia. Joskus löytää valkoisen höyhenen, siinäköhän se enkeli juuri äsken oli?
   Enkeli, keiju, hyvä henki. Monta on nimeä rakkaalla olennolla. Sitä keijupölyä vain toivoisin vielä enemmän ripoteltavaksi ihmisten päälle, jotta hyvä valuisi heidän sieluihinsa kuin samettinen hunaja Nalle Puhin purkkiin.
   Terveiset ihanalle Vilille <3

   Poista
 2. Hauskanen ja nätti kortti, mut niin oot säkin, Essi Messinen. Mekin ollaan eläinsuojelutyössä mukana, nykysteen enimmäkseen rahalahjoituksin ja sitten äippä kerää joka vuosi tavaroita "kissakirpputorille". Kierrätystä samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi pojat, teilläkin on sit semmonen eläinrakkausäitee. Nim pal hianoo tehdä noitte kattienki hyväks kaikkee. Äitee sanoo tääl ain ett´kaik nurkat ova täyn kaikemoist roina ku itte ei tartte. Semmose voi ain viärä sinne kirpukselle. Äitee sanoo, et siit tule nim pal kauhhia hyvä miäli, ku semmoset saa jottan kenel juur mittän ei ol.
   teiä äitee o hiano ihmine, semmone arje enkeli seki.

   Poista
 3. Ihana kortti&runo ja mikä söpöliinikuva ♥

  Onnellista joulun odotusta Essilään ja mahtavan paketin olet laittanut, kuten anskukin. Minun joululahjoitus menee tänä jouluna pienelle tytölle, kerron hänestä ehkä enemmän blogissa.. puss och kram!

  VastaaPoista
 4. Ihana hyvänmielen postaus, sai hymyn huulille! Tunnelmallista joulunodotusta teille <3

  VastaaPoista