maanantai 25. marraskuuta 2013

Happy Birthday 7v.

24.11.2006, siitä on kulunut seitsemän vuotta. Ihan uskomatonta !! Pikkuisen on typyjen kasvoissa karva vaalentunut (en sano harmaantunut kun en kehtaa). Muuten likat ovat tosi hyvässä kunnossa. Essi paremmassa varmaan kuin aikoihin.

Essi kotiutui silloin tammikuussa 2007 kotiin meille ja siitä alkoi yhteinen taipaleemme, joka on pitänyt sisällään kaikenlaista. Suurin asioista on kuitenkin rakkaus. Rakastan tuota omaa pörrökaniani ihan pakahduksiin asti. Toki Tiuku ja Onni ovat rakkaita ja tärkeitä minulle, mutta Essi on elämäni suuri koirarakkaus.
Sieluni kumppani, joka pienistä asioista tajuaa millä fiiliksellä mami on just nyt. Essi on niin hoitomyönteinen, että allergioiden kanssa painiessa häntä on ollut helppo ellun luokse viedä ja hoitaa milloin mitäkin vaivaa. Ellun luona Essi on aina saanut rapsutukset ja suukon nenälleen, neiti osaa olla niin hurmaava.

Juoksu on tuonut uutta elämäämme, Essin kunto on noussut ihanasta ja neiti on kiinteytynyt mukavasti. Juokseminen saattaa olla myös helpompaa sitten, kun Onni ja Tiuku pitkän vierailunsa päätteeksi palaavat kotiin ja saamme mennä  kahdestaan. Toivon mukaan ainakin. Ettei neiti sitten aloita sitä huuhailua  kuten ennen. Joka tapauksessa on kivaa, että meillä on E¤ssin kanssa yhteinen harrastus.
Kolme koiraa vyössä kiinni on hölkkää aika haipakalla. Välillä saa toppuutella tosissaan etten ole pöpelikössä.
Mutta aika hyvin kolmikko osaa lukea liikkeitäni.

Toivottavasti saan pitää nämä ihanuudet seuranani kauan ja terveinä. Kaikkeni teen sen eteen, tämä kolmikko on sen arvoinen. Kaikki koirat ovat sen arvoisia. Kaikki koirat ansaitsevat rakkautta, ruokaa ja suojaa. Ja leikkiä sekä mukavia harrastuksia perheensä kanssa. Ennen kaikkea ne ansaitsevat olla täyspainoisesti perheidensä jäseniä.

Palaillaan. Rakkautta ja rapsutuksia rekuillenne.
Puss och kram.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Me kiitetää oikke paljo Tiukun kans onnitteluist. Ikinuarii ollaa vissii, ku ei äipätkää oo huamannu mittää.
   Pususii kummaltaki pojat.
   t. Essi ja Tiuku

   Poista
 2. Me toivotetaa kans pal onnee teil kaikil, sul sun uure intohimos takia ja noil karvasil synttäreitte vuaks. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksii HooPee ja Wuppe. Sua me pusutetaanki oikke kunnol ja yhtaikka. Hihii. Sää oles lutune
   terkuin Essi ja Tiukero

   Poista
 3. Paaaaaljon onnea Essille ja Tiukulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ansku-täti, mää orottelenki sua kyläreissul ku äippä on sunst nii pal puhunu. Tiuiku kiittää kans ja sit terveissi Rillariinal ja Peppiliinil <3
   toivoo Essi ja Tiuku

   Poista
 4. Onnea suloisille tytöille! Ihania rakkauspakkauksia, tekstistä oikein huokuu se rakkaus koiraa kohtaan, tiedän niiin tunteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksii paljo. Hihii...rakkauspakkauksii....nii ollaanki. Pakko sanno kyl et äippääki rakastetaa yht paljo ku se meit.
   Sul onki pari kommia poikka siäl, et aikas katteellissii ollaa sil Lunal. Jaa, sull onki sit sama tauti ku äipäs, iha koirahullu ihmine. Äippä on kyl semmone lässyttäjä ettei paremmaast välii ja saa semmossii pusutuskohtauksii välil et päälaki ja moni muuki paikka o iha kualas. Mut se on aikas hauskaa olla nii rakastettu. Hianoo et teil on samanlaist.
   Terveissi sinne Lunal, mut varsinki niil pojil
   toivoo Essi ja Tiuku

   Poista
 5. Onnea ihanat typyset ♡ Jimiltä slurps molemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jimpsukka ja pususii sinnekki , hurmuri. Tiuku ei tiärä mikä se hurmuri on ku se on omast miälestäs se universumin hianoin ja kaunein ja ylväin ja ja ja.....
   Halit saat sitte jos ja kun nährä. Tiukult terveissi
   ja kiitos oikke pal onnitteluist toivoo Essi

   Poista