perjantai 20. joulukuuta 2013

HYVÄÄ JOULUA

Tämä vuosi on ollut ihmeellinen kaikkinensa. On ollut sairautta, joista ollaan selvitty . On muutoksia elämässä, sellaisiakin joista olisin sanonut aiemmin höpö höpö. Vaan yhtä kaikki, tässä ollaan ja vuosi on kohta loppumassa.

Kesä oli aika raskas miehen sairastaessa, kun koko taloudenpito oli minun harteillani. Reisiluun murtuma ei ole pikku juttu. Kolmen koiran hoitaminen huushollin lisäksi oli aika haasteellista, mutta siitäkin selvittiin. 
syyskuu toi mukanaan herätyksen tähän liikuntaan ja se on eittämättä ollut vuoden positiivisin asia. Ja ikäänkuin lopuksi tuli nyt tämä silmäleikkaus. ja nyt sitten ollaan parin viikon pakollisella tauolla kuntoilusta, vaikka kelit olisivat nyt mitä parhaimmat siihen.

 Juu näyttäis olevan ihan lumetonta ja jäätöntä, On se kumma kun et sää juakse.


Kolmikko oli tänä vuonna yhdessä pitempään kuin koskaan. ja nyt jouluksi saamme heidät emäntänsä kanssa tänne pariksi viikoksi. Ja ensi vuodeksikin on mummila buukattu useammaksi viikoksi. Mummi kyllä ottaa mieluusti nämä omat mussukkansa tänne.kolmikon kanssa on juostu ennenkin, kyllä se sujuu vastakin.


Joulu täällä on tämän näköinen.

lumi tuli ja meni. Polut ovat tosi hyvässä ulkoilukunnossa. Teimme Essin kanssa lenkin auringonpaisteessa. niin oisi tehnyt mieli mennä lujempaa, mutta doctors orders, parempi totella.


posti toi tämän ihan lahjan. Zen garden eli Buddha pienen kynttilän vieressä hiekan päällä mietiskellen istuu suolakivilampun vieressä. merville kiitos tästä ihanasta yllätyksestä. se on todella mieluinen ja niin kovin kaunis.nyt minulla alkaakin olla Buddha huoneessa kuin huoneessa.


Oikein hyvää Joulua teille kaikille ja onnellista, mukavan iloista tulevaa vuotta. Rakkautta rekuillenne ja kaikille koirille maailmassa. Ja kaikille eläimille olkoon ensi vuosi parempi kuin kulunut vuosi.

Terveiset Essilästä jouluhalein <3

4 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa joulua teille kaikille!

  T: Myrsky, Tuisku ja Nettimartta

  VastaaPoista
 2. Onnellista ja leppoisaa joulua teidän koko laumalle! Puss&kram <3

  VastaaPoista
 3. Kaikenlaista mahtuu kuluneeseen vuoteen, kun malttaa taaksepäin sitä muistella. Ihan meillä jokaisella. On varmasti ihmisiä, jotka porhaltavat aina vaan eteenpäin, kääntämättä katsetta menneeseen, ja se on harmi. Elämästä saa enemmän irti, kun malttaa tutkailla myös mennyttä. Ja kuinka sitä aina vaan selviää vaikeistakin vaiheista.
  Toivottelen teille sinne Essilään hyvää joulumieltä ja hauskaa joulua! ♥

  VastaaPoista
 4. Olet symppis <3 Ihanaa joulun aikaa koko teidän laumalle + emännille ja isännille :)

  VastaaPoista