maanantai 27. tammikuuta 2014

Kipposia,kupposia

Pitkän aikaa on jo tehnyt mieli ostaa Essille uudet kipot. Entisessä ei mitään vikaa ole paisi väri. Se on sininen.....siis pojan kuppi. Nyt oli saatava jotain tyttömäisempää, teemallisempaa ja samalla hauskaa. Sitten bongasin nämä.

Nämä ovat kylläkin ihan "ihmisten" kippoja. Sarjassa on myös hauskoja purkkeja, joiden kyljessä lukee mm. "suklaan himo", "meni pipariksi" jne.
Löytyy sarjasta myös ne vakio tekstit , kuten  kahvia esimerkiksi. Essin kokoiselle koiralle ihan sopivan kokoiset.
Näistä kun on vedetty sapuskaa ja tilkkanen vettä onkin sitten jo nokosten aika.


Tämmöistä tällä kertaa. Hölkkä on hetkittäistä herkkua. Pakkaset ovat tehneet mahdottomaksi kipittelyn, kun naama on jäätynyt jo viiden minuutin ulkonaolon jälkeen. Nyt se on lauhtunut joten täytyy makustella taas, että sujuuko se. Tässä pakollisessa tauossa on kyllä järjenlähtö ollut lähellä jo monta kertaa. Ja kohta on edessä taas kuukauden kielto juosta, kun toinenkin silmä operoidaan.
Mutta sitten ei minua kyllä pidättele mikään enää. Että jos maa tärisee, niin ei ole maanjäristys. Minä olen palannut lenkkipolulle hölkälle !!


Palaillaan ja isot halit rekuille ja muillekin kanssamatkustajille täällä linnunradan valtatiellä. Kevät tulee <3.

9 kommenttia:

 1. No ny on Essi saanu arvoisensa kipot, siävät. Kyä ruakakippojen pitää sointuu keittiöön, ainaskin meijän äipän miälestä. Meille kyl sapuska kelpaa vaikka lattialta. Joo.

  Muiskut teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaa pojat, mää ole iha sama miält. Äitil vaa o välil nii torelolise pitkät piuhat ja akku kaukan, et sen kestä ymmärtä joitai juttui. Viäl ku saan pois sen sinise saretaki nii alkka ollakki kunnos assiat. Talvitakki mul onki punane.
   Pakko tunnusta, et mää ole kans tavallise vikkelä lattialt nappama kaik mitä sinne tippu...hihiii !!!
   Terkuin Essi

   Poista
 2. APUA - NIIIIIIN hienot kupit!! Mistä noita saa? Tytöt tarvii ihan ehdottomastio tollaset 'herkkuhetki' -kupit.

  Täällä pidetään kaikki peukut, varpaat, tassut ja hännät pystyssä, jotta toinenkin leikkaus menee hyvin. <3 Puss&kram! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin Essi sanoi; niit saa tualt rismast. Eli Prismasta ihan immeisten puolelta. Siellä ois ollut myös emännälle sopiva kippo, mut päätin sitten laihiksen takia olla provosoimatta itseäni. Se oli nimittäin "karkkikippo".
   Kipot on sen mallisia, että ruoka ei lennä yli lattialle, pysyvät paikoillaan ja koooltaan elikkäs tilavuudeltaan Essin kokoiselle koiralle (siis myös Rilalle ja Pepille) sopiva kuppi. Hintakaan ei kauhistuta, sillä maksoin niistä 6,95€ kipale.

   Kiitti tsemppauksesta ja jos voisitte suinkin pitää peukut ja varpaat sekä hännät silloin 24.2 pystyssä, niin ois kiva. Silleen puoolen päivän aikaan.
   Haleja sinne tasapuolisesti kaiki8lle <3

   Poista
 3. Komppaan täti-ihmistä, IHANAT KIPOT!

  Mekin pidetään Jimpulan kanssa peukkuja ja tassuja pystyssä nyt ja 24.2 ♥ Haleja ja Essiselle monta suukkosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos. Nyt onkin sitten niin monta tassuparia ja peukkua,häntää pystyssä ettei hätäpäivää ole. nyt ei ehkä, siis vaan ehkä, pelota niin kolkosti kuin viimeksi. kaikki meni silloin tosi helposti. ei jäänyt mitään kauhuefektiä.
   jimpsukalle terkkuja paljon Essilästä <3

   Poista
 4. Iha hianoi kipoi. Just Essil sopivii. Tommone koira ku Essi onki kiva ku ei kaara eikä kuskaa niit kipoi ympäri huushollii. Meiän Vilis oli vähä sitä vikaa, mut Wupi syö nätist ja antaa kipon olla siäl mis sen paikka on. Mut ei Wupel noi hianoi kipoi oleka... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wuppe onki poika, sil tarttis vissi olla semmoset poja kupit. mul oli just semmone poja kuppi, sinine. ja mää ole tyttö. kyl kesti ennekö äippä ymmärs asia.
   Sul o monet hianot valjaat ja kaikke muutaki kiva. On mulki kyl, emmää sitä san, mut taaski mun lelui on tulos jakama noi Kerpsukka ja hömelö eli Onni. ruuastaki tulee varma pula ku Onni o iha kauhja ahmatti. Äippä kyl vakuutti et sitä riittää mut saa nys sit nährä.
   Terveissi täält Essiläst sinne Wuppelaan t. Essi

   Poista
 5. Hih, ihana selällään pötköttelijä <3 Hauskat kupit olet löytänyt ja nyt on oikean väriset :)

  VastaaPoista