lauantai 21. maaliskuuta 2015

Aika karkaa

Onpa tullut selväksi, että arki kiitää jaloista. Aina on ilta ja myöhä, kun huomaan kuinka paljon asioita on taas jonossa eli jäänyt tekemättä. Olen siis tullut jokoo vanhaksi tai höpsöksi. Mahdollisesti kumpaakin. Kyllähän minuun jossain määrin on pesiytynyt se naisten ominaisuus aloittaa jotain pisteestä a ja sitten huomaakin tulleensa pisteeseen z kaikkien kierroksien kautta . Ja miettii, että missähän se piste a oli ja mikä se oli josta aloitin. Huoh !!

No, meillähän on ollut karvakolmikko koossa jo useankin viikon. Tiuku ja Onni palautuvat kotiinsa pääsiäisen jälkeen. Hyvin on aika mennyt, kuten huomaatte. Entisillä urillaan entisin kujein.
Onnilla oli yksi silmätulehdus, mutta Essiltä oli vielä jäljellä sopivaa tippaa ja hoitelin sen sitten ihan omin luvin pois häneltä. Allergiasta johtuva silmätulehdus on tuttu juttu meikäläiselle. Ja osaan myös jo katsoa milloin on syytä epäillä raapua sarveiskalvossa.
Onni ei kyllä ole niin hoitomyönteinen kuin Essi. Onni on myös nyt aika moinen pakkaus näiden hormoonihyrräysten kanssa. Eli pojulla on alkanut lähtölaskenta pallien suhteen. Kysymys on vain sopivasta ajankohdasta kaikille, jotta hoito pystytään järjestämään. Ja koskeehan se omaan kukkaroonkin aikalailla, kun vakuutus ei sitä leikkuuta korvaa.

Mutta muuten elellään tavisarkea. Keittiön kaapit on maalattu ja pääsiäisen jälkeen tulee uusi työtaso koko keittiöön. Se on nimeltään "Musta tulppaani" ja on laminoitu taso. Eli kesällä tai tässä keväällä maalataan sitten myös pöytä ja tuolit joko mustiksi tai valkoisiksi. Täytyy nyt katsoa....ehkä valkoiseksi kumminkin. Tyttärellä on keittiössään hyvä ideä. Pöytään on hommattu lasilevy ja sen alla on hänen ottamastaan valokuvasta tehty suurennos mustavalkoisena. Ehkä käytän samaa ideaa. Täytyy vain sitten pyytää häneltä joku hänen valokuvistaan.

Tuossa blogilistassa on myös hänen valokuvabloginsa. Hän opiskelee parhaillaan valokuvaajaksi. Minusta hänen valokuvissaan on sitä jotain. Kannattaa käydä katsomassa.

Narskut nostavat puutarhassa vinhaa vauhtia varttaan. Ehkä ehtivät pääsiäiseksi. Minä en sen sijaan ole vieläkään saanut tähän omppuuni valokuvakansiota, joten tämä postaus on tylsästi kuvaton.
Joten en taida nyt kirjoitella enempää. Kun ihan kohta koneen kuntoon......kuten olin laittamassa jo tammikuussa. Ja mikäs kuu nyt on??? Maaliskuu !!! mihin hittoon hävisi helmikuu. Ja tämäkin kuu on kohta loppu ! Huoh !

Palaillaan ja rapsutuksia rekuillenne.
Puss och kram.

2 kommenttia:

  1. Niimpä seon. Tuntuu että aena on viikolloppu taekka muanantae eissä. Ukki sannoo 87 vuotijjaan kokemuksella että mitä vanahemmaks tulloo ni sitä jootuimmi männöö aeka :)
    Mukavata kevätpäevee sinne! Ja tietennii karvalaamalle terveesijä :)

    VastaaPoista
  2. Vai karkaa aika?
    Auttaisko, jos sen laittais talutushihnaan tai ehkä peräti flexiin, niin joustais edes hiukan...

    VastaaPoista