lauantai 29. syyskuuta 2012

Kummikoirat ja muuta arkea

Intoilin niin näiden kaikkien avustusasioiden kanssa, että taisin jossain vaiheessa suunnitelmissani pyöriä kuin pyörremyrsky. No pölyhän semmoisesta vaan nousee niin ettei ympärilleen näe. Kunnes sitten sain Koirakamuille jeesiä- Merviltä postia. Postissa oli mukana usean koiran tarina ja kuvat. Tarinoita lukiessa olisi tehnyt mieli nyyhkyttää oikein sydämen pohjasta. Ja samalla nousi ihan järjetön suuttumus ja raivo ihmisiä kohtaan. En pysty tässä edes selittämään heidän temppujaan, niin kuvottavaa se on.
No, kuten huomasitte, Netta sieltä nousi muiden yli ja niinpä sitten pikapikaa vastasin hänelle, että tämä tyttö se on, minun kummikoirani.
Mervin kanssa sitten postailimme muutamankin kerran, sain tilitiedot ja samalla tein sitten pankin kanssa sopimuksen, joka kuun alussa lähtee Netalle 20€ rahaa, jolla ostetaan hänelle ruokaa ja jos tarve vaatii, myös lääkkeet. Kunhan Adina tai Alex kirjoittavat mitä hänelle kuuluu, täytyypä muistaa sanoa, että jos rahasta riittää, saa toki ostaa sitten muillekin koirille. Näin suomen oloissa ei tuo summa ole paljoa, mutta Mervin mukaan se Romaniassa on merkittävä summa. Hyvä niin.

Nämä koirat vielä kaipaavat kummeja. Jos heistä joku sinua miellyttää ja haluaisit olla kummi, ota yhteys  Merviin. Jos olet facebookissa, hae Koirakamuille jeesiä ylös, luulisin löytyvän. Sitä kautta saat jätettyä viestin. tai sitten laita suoraan sähköpostia . Laita ensin minulle postia, niin annan sinulle hänen postiosoitteensa. En sitä tähän ihan julkisesti halua laittaa, ihan vain suojauksen takia.

Bella 4v.Marcela 4v.

No hups, Valkoinen poika pelleilee,

Kovia kokenut 13-14v Bobita, joka tulee asumaan tarhalla elämänsä loppuun.

Albus on noin 5-6kk vanha poju

Fetita , ikää ei tiedetä, vanhempi kuitenkin kuin 4v.


Eli tässä tämänhetkiset ehdokkaat kummikoiriksi. Toki niitä tulee lisää sillä yhä kaduilla elää lukematon joukko heitä. Johonkin itselleen on vedettävä se suremisen raja, sillä muuten tulee hulluksi ja tulee sairaaksi. Se, että auttaa edes yhtä koiraa, joko ottamalla sen omakseen tai sitten tukemalla sitä tarhaa tai olemalla kummi. maailmassa on ihmisiä paljon, kunhan me muut herättelemme vielä niitä nukkuvia, tulee siitä se joki jolla saadaan asiat kääntymään parempaan suuntaan. eikä se hyödytä mitään eikä ketään jos minä nyyhkin ja suren täällä. Teen sen mihin pystyn, pientähän se on, mutta edes jotain. 

Laitan tuonne linkkeihini myöhemmin näitä yhdistyksiä joiden kautta koiria tuodaan, tai voit ryhtyä kummiksi. Minä tuen mielelläni Koirakamuja, sillä nämä kaksi naista ovat todellisia eläinsuojelijoita. Energisiä naisia  suurilla sydämillä. Tunnen suurta kunnioitusta. Siksi myös tuen heidän toimintaansa miten nyt sitten omalla tavallani vain voin.
Kamut keräävät myös mielellään esim .kirppismyytävää. Sellaista pikkusievää kuten esimerkiksi koruja, joita sinä et enää käytä.  Kerääpäs kaveripiiristäsi heille myytävää (olen täällä jo keräämässä) ja lähetä heille. Kirppismyynnistä he sitten saadut rahat käyttävät näiden tarhojen hyväksi.

tästä tulikin taas jo senverran pitkästi, että jatkan huomenna. ja silloin puhutaan sitten arjesta. Onhan tässä kolmen koplan kanssa kaikenlaista puuhaa ollut. Ja vielä lokakuun jatkuu. Lokakuun viimeisellä viikolla sitten muuttavat hesaan äipän luo. Sitten se arki oikeen vasta alkaakin. Tulee kyllä taas niin maatakaatva ikävä, että mahdanko selvitä siitä.

Palaillaan.

3 kommenttia:

 1. KIITOS tästä!! <3

  Meitillä alkoi (taas) silmät vuotaa, kun kuvia katselin. Bobita varsinkin iski suoraan sydämeen! <3 Päätös taisi olla sillä selvä.

  Sataako teillä? Täällä sataa kaatamalla. On siis hyvää aikaa surffailla netissä ja vähän vollata.. ;D

  Mukavaa viikonlopun jatkoa teille sinne kolmikon kanssa! <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sataahan meillä, välillä oikeen lujastikin. Elä sie vollaa. Mänöö nätit silmäs punasiks ja Rilla ja peppi hermostuu. <3<3

   Taisit sitten ottaa Bobitan kummikoiraksi??? Käynkin kurkkaamassa blogiisi.
   Nää on liikuttavia nää koirat ja heidän kaikkien tarinat kyllä jyrsii oikeen sydäntä. Ja samalla nousee ihan järjetön raivo siitä, että ihminen voi olla tuollainen peto. se samantien kyllä lohduttaa, että vastapainoksi on ihmisiä joilla on tunteet ja hyvyys ja järki olla toisenlainen.

   Poista
  2. Juu, Bobitan kummiksi haluaisin! <3 Viitsitkö ihanainen laittaa mulle Mervin meiliosoitteen, niin saan häneen yhteyden. Ü

   Poista